Leasing-autot

Rengasmarket leasing-palvelu

Rengasmarket toimii yhteistyössä LeasePlan Finland Oy:n ja Secto Automotive Oy:n kanssa työsuhdeautojen osalta.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme palvelee leasing-autoilijoita renkaisiin, vanteisiin ja niiden säilytyspalveluihin liittyvissä asioissa!

LeasePlan

0207 420 800
info@leaseplan.fi

Renkaiden uusintaohje

LeasePlanin omistamissa ja hallinnoimissa autoissa käytetään ensisijaisesti Michelin, Goodyear, Nokian, Pirelli, Yokohama sekä Nordman -merkkisiä renkaita. LeasePlanin autojen renkaanvaihto-ohjeet perustuvat tutkittuun tietoon renkaan kulutuspinnan vaikutuksesta ajamisen turvallisuuteen. Kun renkaiden vaihto on ajankohtainen, ota yhteyttä edellä mainittuihin yhteistyökumppaneihin. Rengasliike tarkistaa renkaiden kunnon ja pyytää laskutusluvan LeasePlanilta.

Uusintarajat
Kesä- ja nastarenkaat 4 mm
Kitkarenkaat 5 mm

Myös ulkoisen vaurion aiheuttamat uusinnat voidaan laskuttaa LeasePlanin kautta.

Kiinnitä huomiota seuraaviin asioihin

Tarkista säännöllisesti rengaspaineet
Liian alhainen rengaspaine vaikeuttaa auton hallittavuutta ja lisää vierinvastusta merkittävästi. Tarkista rengaspaineet vähintään kerran kuukaudessa kylmistä renkaista ennen pitkää ajoa. Löydät ilmanpainesuositukset eri kuormitustilanteisiin auton ohjekirjasta tai polttoaineluukusta. Muista tarkistaa säännöllisesti myös vararenkaan ilmanpaine.

Tarkkaile urasyvyyksiä
Tarkkaile renkaittesi kulumista säännöllisesti vähintään kuukausittain rengaspaineiden mittauksen yhteydessä. Voit tarkistaa urasyvyyden silmämääräisesti tai sopivalla apuvälineellä. Kesärenkaan kulumisvaroitin on asetettu lain vaatimaan 1,6 milliin.

Turvasuosituksen mukaisen 4 mm urasyvyyden voit varmistaa 2 euron kolikolla. Laita kolikko pystyyn renkaan pääuraan. Jos kolikon 4 mm leveä hopeareunus pilkahtaa esiin renkaan kuviopalan alta, on syytä harkita renkaiden uusimista.

Talvirenkaat
Talvirengaspakko on voimassa joulu-, tammi- ja helmikuun.

1. kesäkuuta 2020 laki muuttuu niin, että talvirenkaita on käytettävä marras-maaliskuun aikana, jos sää edellyttää.

Secto Automotive

020 792 4300
asiakaspalvelu@secto.fi
Renkaiden kausivaihdot ja säilytys

Rengasasioissa laskutus luonnistuu Rengasmarket-liikkeissä Secto Huoltokortilla. Voit vapaasti valita itsellesi parhaiten sopivan toimipisteen.

Renkaiden rikkoutumisesta tai väärästä käytöstä johtuvat uusinnat eivät sisälly leasingsopimukseen.

Mikäli et ole varma kuuluvatko rengaspalvelut sopimukseenne, varmistathan asian yrityksenne autovastaavalta tai asiakaspalvelusta puh: 020 792 4300 tai asiakaspalvelu@secto.fi.

Continental Gislaved Matador Michelin